Welke droge kruiden zijn er voor de vaporizer?

Welke droge kruiden zijn er voor de vaporizer?

Hou je ervan om droge kruiden te verdampen? Word je er ook zo heerlijk ontspannen van? Of juist extra geconcentreerd? Kun je met kruiden heerlijk je fantasie de vrije loop laten of worden je zintuigen juist versterkt? Er zijn veel redenen om droge kruiden te verdampen in je vaporizer. Maar welke droge kruiden zijn er eigenlijk geschikt voor je vaporizer? Je leest het hieronder!

Ruime keuze aan droge kruiden

Verschillende droge kruiden voor in de vaporizer zijn er gelukkig voldoende. Al eeuwenlang maken mensen gebruik van de werking van kruiden. De eerste medicijnmannen ontdekten de kracht van kruiden en gebruikten dit volop om mensen te genezen en tijdens rituelen. Dat is juist ook zo bijzonder aan het verdampen van kruiden; je vindt namelijk overal ter wereld wel kruiden die je hiervoor kunt gebruiken. Iedere kruidsoort afzonderlijk heeft zijn specifieke effecten, daardoor kun je altijd en overal weer nieuwe kruiden ontdekken. Heerlijk toch?

Damiana en Salvia

Het Damiana kruid kan een heel ontspannen effect op je hebben. Daarnaast zou dit kruid ook seksuele gevoelens kunnen versterken. De effecten van Damiana worden ook weleens vergeleken met Cannabis, maar dan in milde vorm. Een andere plant waarvan je de kruiden kunt verdampen is de Salvia. De effecten van de kruiden van de Salvia zijn uiteenlopend, ook hier kunnen je zintuigen worden versterkt, je kunt er ontspannen van worden of juist heel geconcentreerd. Ook kun je kiezen voor droge kruiden waarvan je gaat trippen of die je juist voorzien van meer energie. Zoveel kruiden, zoveel effecten. Dat maakt het verdampen van kruiden juist zo leuk en uitdagend!

Droge kruiden in vaporizer is dubbel genieten

Een vaporizer heeft als voordeel dat je er veel geld mee kunt besparen. Vergelijk je het bijvoorbeeld met het roken van Cannabis, dan kan dit aardig oplopen. Met een vaporizer doe je namelijk veel langer met het plantaardig materiaal, bovendien benut je veel beter de actieve bestandsdelen ervan. Bovendien is het ook nog eens een stuk schoner en duurzamer. Met het verdampen van droge kruiden kun je niet alleen volop genieten van de effecten van de kruiden zelf, je profiteert ook nog eens van de voordelen van een vaporizer. Dat is dus dubbel genieten!