Tel. +32 53 78 08 68

Welkom bij Pepatino!

Hoe werkt de Pepatino Spaarkaart?

Vanaf nu spaar je bij Pepatino.be automatisch voor contante korting, dankzij de Spaarkaart. Hoe werkt het? Wel heel eenvoudig: voor elke euro die je besteedt in de vorm van een bestelling bij Pepatino ontvang je automatisch één punt op je Spaarkaart. Een punt is 0,02 euro waard. Je zal deze bijeengespaarde punten als een korting kunnen gebruiken bij een toekomstige aankoop bij Pepatino en zo ontvang je dus eigenlijk steeds een korting op je volgende bestelling.

Wat zijn de voorwaarden van deze Spaarkaart?

Voor elke bestede euro bij Pepatino, ontvang je (vanaf 3 juni 2010) automatisch één punt ter waarde van 0,02 euro op je Spaarkaart. Het gespaarde bedrag kan steeds bij een volgende bestelling als contante korting worden gebruikt.

Voorbeeld:
Je plaatst een bestelling ter waarde van 50 euro, exclusief de verzendkosten. Je ontvangt dan, na goedkeuring door Pepatino, 50 punten bij op je Spaarkaart, ter waarde van een bedrag van 1 euro. Deze punten kan je naar keuze gebruiken als contante korting op een bestelling naar keuze.

Bij het bestellen op onze website zal je kunnen zien hoeveel punten elk artikel waard is.

Wanneer je een bestelling hebt geplaatst, zal het totale bedrag van deze bestelling worden gebruikt om het aantal verdiende punten te berekenen. Deze punten worden toegevoegd aan je Spaaraccount als punten ‘in behandeling’. Pepatino keurt na jouw bestelling deze punten goed en vanaf dan zal je je Spaarkaart aangevuld zien met de waarde van deze punten en kan je ze gebruiken als korting bij een volgende bestelling naar keuze.

Waarop ontvang ik spaarpunten?

Er worden eveneens spaarpunten toegekend voor aankopen tijdens de soldenperiode. Bij het berekenen van het aantal punten, worden de verzendkosten niet mee in rekening gebracht. Elke bestelling die wordt (gedeeltelijk) betaald met spaarpunten, zal slechts beloond worden met extra punten voor het bedrag dat niet met punten werd betaald.

Voor retour of ruilen van artikels geldt:
Indien je een artikel wenst te retourneren in ruil voor terugbetaling, zullen ook de spaarpunten ter waarde van dit artikel van je account worden verwijderd.
Indien je een artikel wenst te ruilen, behoud je gewoon je punten van de oorspronkelijke bestelling.
Waar kan ik mijn Spaarkaart vinden?
Om de status van je Spaaraccount te bekijken, moet je inloggen op Pepatino en een kijkje gaan nemen bij ‘Klantengegevens’. Je Spaarkaart is gekoppeld aan je klantnummer bij Pepatino en is NIET overdraagbaar.

Hoe kan ik de spaarpunten gebruiken tijdens het bestellen?

Tijdens het bestelproces zal je, op dezelfde pagina als waar je een betaalmethode kan kiezen, een speciaal invulveldje vinden waar je kan ingeven hoeveel punten je wenst in te wisselen en dus te gebruiken als korting voor die bestelling. Vul het aantal punten in dat je wenst te besteden of vink het speciale veldje aan om alle beschikbare punten te gebruiken. Je kan een maximum van 1000 punten of 20 euro inwisselen per bestelling, meer is niet toegelaten.

Merk op dat je alsnog een andere betaalmethode zal moeten kiezen, indien er niet genoeg punten zitten in je Spaaraccount om de totale kost van je bestelling te dekken.

Zet het bestelproces verder en op de bevestigingspagina (de laatste pagina) zal je opmerken dat de waarde van de ingewisselde punten zal afgetrokken zijn van je totale bestelbedrag. Eens je je bestelling bevestigt, zal je Spaaraccount worden ge-update en de ingewisselde punten zullen meteen worden afgetrokken van je balans.

De spaarpunten zijn onbeperkt geldig, dus je kan kiezen wanneer je de punten gebruikt.

Spaarpunten zijn NIET inwisselbaar voor contant geld of een waardebon.

Verdien extra punten, door Pepatino bij je vrienden aan te raden!

We vinden het bijzonder leuk wanneer je Pepatino aanraadt aan iemand die hem nog niet kent, daarom willen we je daar graag voor belonen.

Wanneer een vriend, aan wie jij de site hebt aangeraden, een eerste bestelling plaatst, zal deze tijdens het bestelproces, op dezelfde pagina als waar je een betaalmethode kiest, een invulveldje vinden met een Tell-a-friend code. Wanneer hij hier het emailadres invult waarmee jij als klant bij Pepatino staat geregistreerd, zal jij hiervoor een beloning ontvangen in de vorm van spaarpunten.

Wanneer we de volledige en bevestigde bestelling van je vriend ontvangen, zullen wij jouw Spaaraccount belonen met 50 punten. Deze kan jij dus meteen gebruiken als korting op een volgende bestelling!

Hoe meer eerste bestellingen (dit geldt enkel tijdens de eerste bestelling die een nieuwe klant plaatst) van de mensen aan wie jij onze site hebt gerefereerd, hoe meer spaarpunten (en dus korting op een volgende bestelling) jij dus zal ontvangen.

Nog belangrijk om weten:

  • Spaarpunten zijn alleen beschikbaar voor geregistreerde Pepatino klanten.
  • Spaarpunten kunnen enkele worden verzameld via online bestellingen en zijn enkel geldig bij Pepatino.
  • Spaarpunten zijn niet inruilbaar en kunnen niet worden geruild of gedeeld tussen klanten.
  • Spaarpunten zijn niet overzetbaar naar een andere account en kunnen in geen enkel geval worden ingeruild voor contant geld.
  • Spaarpunten die werden gebruikt bij een bestelling die later werd geannuleerd, zullen niet worden teruggegeven.
  • Merk op dat je alsnog een andere betaalmethode zal moeten kiezen, indien er niet genoeg punten zitten in je Spaaraccount om de totale kost van je bestelling te dekken.
  • Bij het berekenen van het aantal verdiende punten, worden verzendkosten uitgesloten.


Gelieve te noteren dat we het recht hebben om deze werkwijze op elk moment te wijzigen zonder voorgaande verwittiging of expliciete communicatie.