Deze drie houten lamellen kleuren zijn momenteel super trendy

Deze drie houten lamellen kleuren zijn momenteel super trendy

Wil je houten lamellen in huis halen? Dan doe je dit in eerste instantie omdat je een chic interieur wilt realiseren. Hiervoor kijk je onder andere naar de kleuren die jouw interieur het beste tot zijn recht laten komen. Echter zijn er op het gebied van kleuren ook een aantal trends die je kunt volgen. Ieder jaar en ieder seizoen zijn er weer andere trends om naar te kijken en jouw keuze op te baseren. Maar welke zijn het op dit moment en waarom zijn ze een goede toevoeging aan jouw interieur? 

Houten lamellen in lichte tinten 

Er zijn een groot aantal houten lamellen kleuren die moment een trendy zijn. Toch zijn er drie kleuren die hier duidelijk bovenuit springen. Een van de kleuren is wit. Een witte variant geeft veel ruimtelijkheid in de woning. De lamellen zullen hierbij vrijwel niet opvallen bij de ramen, terwijl je wel dezelfde eigenschappen terug kunt krijgen. Als je net iets donkerder wilt, kan ook lichtgrijs een goede optie zijn. De lamellen vallen hierdoor net iets meer op, terwijl het nog geen storende factor in de ruimte is. Het lichtgrijs biedt hierdoor veel nieuwe mogelijkheden. 

Raamdecoratie op maat van antraciet als compromis

Daarbij is de raamdecoratie op maat ook in antraciet te verkrijgen. Antraciet is een donkerder grijs, welke bij meerdere interieurstijlen past. Denk bijvoorbeeld aan een landelijk interieur, maar ook modern, industrieel of juist klassiek. Het is een trend die een goede compromis geeft tussen de lichte tinten en bijvoorbeeld zwart. Het grootste voordeel is bij deze raamdecoratie op maat dat stof niet goed zichtbaar is. Je bent minder lang bezig met het schoonmaken van de lamellen en kunt het dus ook gerust een keer overslaan. Antraciet biedt daarbij nog altijd de ruimtelijkheid die je in de woning wenst te hebben. 

Bestel online

Uiteindelijk kun je jouw lamellen of andere decoratie eenvoudig laten maken door een professional. Hiervoor bekijk je eerst welke afmetingen je nodig hebt. Daarnaast kijk je naar de verschillende kleuren en trends, zodat je een vergelijking kunt maken en kunt zien wat het beste bij jouw interieur past. Bij Inhuisplaza.be zijn er veel opties te vinden en de hoogwaardige kwaliteit laat jou jarenlang genieten. De duurzame oplossing in jouw woning op basis van trends zal dan binnen een korte tijd geplaatst zijn en jou laten genieten van het nieuwe interieur.