Dit zijn trendy sieraden en horloges om te geven en te krijgen!

Dit zijn trendy sieraden en horloges om te geven en te krijgen!

Na een somber 2020 schijnt de zon weer wat feller deze zomer. We mogen weer meer. Op vakantie gaan is een optie. We gaan langzamerhand weer een beetje uit. En flaneren kun je eigenlijk niet verleren dus daar kijken we naar uit. De afgelopen periode droegen we het liefst lekker comfortabel zittende outfits, maar nu mag het allemaal weer wat uitbundiger. Klaar met die joggingbroeken, hoodies en oversized sweatshirts. Het is tijd om je favoriete jurk, broek, blouse, overhemd of rok uit de kast te trekken en te stralen op een strandfeest of een gezellig terras. In een swingende club of een mondaine boulevard. Maar wat zijn de sieraden en horlogetrends voor deze zomer? In deze blog vertellen we je met welke trendy cadeau’s jij iemand maximaal verrast. 

Trends komen en gaan

De sieraden die je draagt zeggen iets over je persoonlijkheid en maken je outfit helemaal af. Maar zoals met alles zijn sieraden ook aan trends onderhevig. Is die ketting die vorige zomer een hit was nog steeds hip? Kun je nog wel aankomen met dat enorme horloge? En zijn de opvallende ringen die je twee jaar geleden op een hippiemarkt scoorde niet een beetje uit de tijd? We hebben de sieraden en horlogetrends van dit moment op een rij gezet zodat jij helemaal bij de tijd bent. Mix en match

Vroeger was het een ware kunst om je hele look op elkaar af te stemmen. Kleuren of kleuraccenten kwamen terug in kleding, schoenen, zonnebril en sieraden. Datzelfde gold voor materialen. Als je bijvoorbeeld een katoenen jurk droeg in aardetinten dan droeg je daar een rieten schoudertas en kralenketting bij. Maar vergeet alles wat we hiervoor hebben gezegd! Deze zomer mag alles en hoeft niks. Draag opvallende zilveren ringen bij een goudkleurige halsketting. Trek metallic gympen aan onder een zandkleurig linnen broekpak. Als jij vindt dat het past dan is dat ook zo. Nog een opvallende trend zijn de zogenaamde ‘laagjes’. Verschillende shirts en hemdjes over elkaar heen zie je al langer. En dat geldt ook voor veel verschillende dunne halskettingen die je tegelijkertijd draagt. 

Think small

Een tijdje geleden konden horloges niet groot genoeg zijn. Iedereen liep rond met wijzerplaten van het formaat kerkklok. Dat is voorbij. Dit jaar is het klein en fijn wat de klok slaat. Dames- en herenhorloges zijn subtiel en maken toch een grote impact. Dus hoogste tijd om kleiner te denken.