10 jaar pepatino

Vele kandidaten terug voor de lente-abonnementen! De gelukkige winnaars zijn Sylvie Renneboog en Maryse Wyns. Geniet ervan, dames! Dat betekent dat wij toe zijn aan het vierde deel van onze wedstrijd en daarvoor trekken we nog één keer alle registers open.

Voor elke aankoop tussen zondag 15/4 en maandag 16/4 kennen wij jou VIJFDUBBELE SPAARPUNTEN toe! Lees: 10% van je aankoopbedrag dat je gewoon lekker van ons terug krijgt in shoptegoed. Ah ja, want we vieren onze 10 jaar :). Let op: wel inloggen als je hiervan wil genieten, enkel dan werken we met spaarpunten!

Maar dat is niet alles: wij maken ook één winnaar gelukkig met maar liefst 500 euro shoptegoed! Wat moet je hiervoor doen?

10 jaar pepatino

Dit is Sem. Sem wordt maandag (op 16/4) elf jaar. Op deze foto (meteen ook de allereerste die ooit voor Pepatino werd genomen) werd hij bijna 1! Nostalgie ten top. Je raadt het al: wij dromen ervan om nog eens te kunnen wegdromen bij jullie foto's van tien jaar Pepatino.

Wil je kans maken op de 500 euro shoptegoed?

1) Like Pepatino op Facebook
2) Plaats onder deze Facebook post voor woensdag 18/4 een foto van je kindjes in een Pepatino outfit (hoe ouder, hoe liever) met een leuke herinnering erbij. Mogen wij deze foto ook op onze tien jaar-pagina zetten? Laat het ons zeker weten indien je dat niet wenst!
3) En tag een vriendin of vriend die ook wel aan deze wedstrijd zou willen meedoen!

De wedstrijd loopt van zondag 15/4 tot en met woensdag 18/4. De winnaar wordt bekend gemaakt op donderdag 19/4! Enkel deelnemers die aan alle voorwaarden hebben voldaan, dingen mee.

Veel succes!
Hier alvast wat retro foto's - wat Pepatino voor ons was gedurende 10 jaar :)

Leve jullie! En op naar de volgende 10 jaar!
Nele, Mieke, Leen, Els, Annelies, Naomi en Steven

10 jaar pepatino

Duizendblad

Woooow! We waren overweldigd door de massa reacties op de Wonderwall (door Katrien)-wedstrijd. We denken dus dat Julie Van der Putten zo dadelijk een gat in de lucht zal springen, want Katrien komt haar kinderkamer een likje verf geven!

Maar niet getreurd: er is weer méér! In de reeks 4 weken - 4 wedstrijden, kan je ook deze week in de bloemetjes worden gezet, want we verloten maar liefst twee bloemenabonnementen van elk 12 boeketten van de hand van Yo, van Duizendblad. 12 weken lente in huis? Alstublieft!

 

Duizendblad

 

Win 2 lente-abonnementen van 12 boeketten van Duizendblad!

Het veld van Duizendblad in Ternat is een lappendeken van kruiden en bloemen dat elk seizoen anders kleurt. Yo De Beule, bezieler van het ecologisch bedrijf, laat je delen in die rijkdom aan smaken, geuren en kleuren. Van eind maart tot oktober oogst ze een overvloed aan moois en maakt er kleurrijke boeketten van.

Duizendblad plukt voor 2 winnaars 12 weken op rij een kleurrijk boeket van de week. Zo een boeket bestaat uit 15 bloeistelen plus vulmateriaal. De bio gecertificeerde bloemen worden dagvers geoogst in Ternat. Ze zijn gegarandeerd lokaal, onbespoten en van het seizoen.

Wil jij dolgraag zo'n abonnement winnen (of aan iemand schenken)? Dat is heel eenvoudig!

1) Like Pepatino en Duizendblad op Facebook
2) Laat onder deze Facebook post weten waarom jij zo blij zou zijn met een wekelijks bloemetje, of aan wie je het zou willen wegschenken (want dat mag ook natuurlijk).
3) En tag vervolgens in datzelfde bericht twee vrienden die zo'n abonnement ook wel heerlijk zouden vinden.

De wedstrijd loopt van 4/4 tem 10/4. Op 11/4 wordt de winnaar bekend gemaakt én lanceren we de volgende winactie! Enkel deelnemers die aan de drie voorwaarden hebben voldaan komen in aanmerking voor winst.

 

Duizendblad

 

De favorieten van Yo = duurzaamheid troef!

Yo is moeder van vier jongeren die samen heel wat kinderkleren versleten hebben. “Ik hou dan ook van kleren die tegen een stootje kunnen en waarmee kinderen uren kunnen ravotten. Stevige jassen en truien die je warm houden als je takken-huizen bouwt of omgekeerd in de bomen hangt."

De aandacht voor duurzaamheid in stoffen en kleding is de laatste jaren erg toegenomen en dat kan Yo alleen maar toejuichen. “Toen mijn kinderen klein waren, was nog bijna niemand begaan met de ecologische en ethische aspecten van kleding. Het is geweldig om te zien hoe groot het aanbod intussen al is. Heel wat kleren zijn gemaakt van biologisch katoen en dragen het GOTS-label voor duurzaam textiel.”

“Mijn oog viel meteen op de rode en gele jassen van Mini Rodini. Net wat ik als kind ook had willen dragen. Het model is zo tijdloos dat meerdere kinderen (meisjes én jongens) ervan kunnen genieten en zelfs verschillende generaties. Ook de gestreepte truien van FUB uit biokatoen hebben die tijdloze kwaliteit.“

 

 

 

 

“Mijn oudste dochter studeert textieldesign. Zij vertelt wel eens over nieuwsoortige stoffen uit wieren of dennennaalden. Ik weet dat er hard gewerkt wordt aan duurzame alternatieven maar ook dat er nog een lange weg is af te leggen. Ik was dan ook aangenaam verrast dat de jassen van Lea en Jojo uit gerecycleerde PET-flessen nu al bij Pepatino in de rekken hangen. Wat fijn dat jonge ouders tegenwoordig duurzame keuzes kunnen maken.”

 

 

 

Wonderwalls

Wat een fijne reacties vorige week! Wij danken jullie van harte (zo fijn om lezen) en een zeer onschuldig handje (van nog net geen één jaar) heeft Heidi Jansegers uitgeloot tot de winnaar van het weekendje Zeeland! Proficiat en geniet ervan!! Ook jij kan dit verblijf trouwens nog effe met korting boeken!

Maar niet getreurd: er is méér! In de reeks 4 weken - 4 wedstrijden, kan je deze tweede week een muurschildering winnen in de kinderkamer door Katrien van Wonderwalls.

Wonderwalls

 

Win een prachtige muurschildering van Wonderwalls voor in jouw kinderkamer!

Wonderwalls is één van de creatieve eieren van Katrien Vanderlinden. Ze vertelt: 'Ik werk als regisseur en art director voor TV maar daarnaast maak ik ook nog muurschilderingen. Het allerliefste maak ik muurschilderingen in kinderkamers. Zelf heb ik heerlijke herinneringen aan mijn eigen kamer toen ik klein was, ik kan me nog helemaal voor de geest halen hoe die eruit zag. Door een kunstwerk te maken in een kinderkamer draag ik zo mijn steentje bij tot die levenslange herinnering!'.

Wil jij dolgraag zo'n muurschildering winnen? Dat is heel eenvoudig!

1) Ga op Instagram naar @wonderwalls.be en @pepatino en like deze beide accounts
2) Laat onder deze facebook post of onder deze instagram post weten welk thema jouw muurschildering zou mogen zijn
3) En tag vervolgens in datzelfde bericht twee vrienden die ook wel zo'n supermuur zouden willen!

De wedstrijd loopt van 28/3 tem 4/4. Op 4/4 wordt de winnaar bekend gemaakt én lanceren we de volgende winactie! Enkel deelnemers die aan de drie voorwaarden hebben voldaan komen in aanmerking voor winst.

 

Wonderwalls

kidsrooms by wonderwalls from Katrien Vanderlinden on Vimeo.

Wonderwalls

Wonderwalls

Wonderwalls

 

 


 

 

Wooow, wat zijn wij apetrots! Pepatino bestaat sinds 2 maart maar liefst 10 jaar! En dat willen we uitgebreid vieren met jullie, onze trouwe fans! Wij serveren u: 4 weken, 4 unieke én te gekke én megacoole én tienjaar-waardige winacties, al zeggen we het zelf. We werken hiervoor samen met 4 dames (want girl power, dat is ook een beetje Pepatino). En weet je? Je kan gewoon vier keer meedoen! Deze week bijt de spits af: win een weekendje Zeeland voor 6 personen!

Win een weekendje Zeeland in het verblijf van Floor.

In het weekend van 6 tot 9 april mogen wij een verblijf wegschenken in 'Droom' van Floor in Cadzand. Hier kan je lezen hoe deel te nemen!

Floor is, samen met haar broer Arantes, eigenaar van het charmante huisje Droom in Cadzand. “Destijds kocht onze moeder hier een houten strandwagen die tussen bomen en struiken verscholen lag. Al die jaren verbleven wij er met veel plezier. Maar doordat deze oude strandwagen al zo’n 50 jaar de zilte zeewind trotseerde, werd de staat van het onderkomen steeds slechter.”

Van houten strandwagen tot luxe vakantiewoning

“Een aantal jaar geleden ontstond het idee om op ons unieke plekje ooit een luxe vakantiewoning neer te zetten. In 2017 kwam een lang gekoesterde droom uit. Daarom kreeg onze vakantiewoning de naam: 'Droom in Cadzand'". Het is een vrijstaand nieuwbouwpareltje geworden, op een landelijke locatie op een steenworp van de kust. Je kan hier echt genieten van de zon, zee, strand en duinen. Uiteraard ook van het natuurgebied ’t Zwin en al wat Zeeland te bieden heeft. De gelijkvloerse vakantiewoning is 90 m2 groot, heeft 3 slaapkamers, een ruim terras met wijds uitzicht en is voorzien van alle comfort. Gratis wifi én twee leenfietsen maken het plaatje compleet.

Korting

Floor lacht: “We vinden het bijzonder dat Pepatino al 10 bestaat, ik ben zo’n fan van hun originele, stoere en eigenwijze jongensoutfits én van het grote percentage biokatoen. We stellen dus graag onze woning een lang weekend beschikbaar aan de prijswinnaars!” Ze knipoogt tot besluit: “Uiteraard zijn ook andere gasten komende tijd zeer welkom. Kijk voor een impressie op de website van ons verhuurbureau Duinzicht. De mensen die daar vóór 15 april as. onze woning voor een vakantie boeken, krijgen een korting van 10% op de prijs per nacht. Gebruik daarvoor de kortingscode #PEPATINO.”

Wil jij dit fijne verblijf winnen? Dat is heel eenvoudig!

1) Like Pepatino en Duinzicht op Facebook
2) Plaats onder deze facebook post een reactie over wat jij net het leukste vindt aan onze webshop: https://www.facebook.com/Pepatino/posts/1674859905884535
3) En tag in datzelfde bericht vervolgens twee vrienden die ook wel zo'n weekendje zouden willen winnen.

De wedstrijd loopt van 21/3 tem 27/3. Op 28/3 wordt de winnaar bekend gemaakt én lanceren we de volgende winactie! Enkel deelnemers die aan de drie voorwaarden hebben voldaan komen in aanmerking voor winst.