Villervalla

Villervalla

Dit merk uit het hoge noorden biedt kleurrijke mix & match fashion met o.a. warme kleertjes, handschoenen, mutsen, fleece kragen en dikke jassen tegen betaalbare prijzen. Uiteraard zijn er ook T-shirts, longsleeves, broeken en jurkjes. De Zweeds ontwerpster Hanna Håkansson had ooit zelf een kinderwinkel en merkte op dat er een tekort was aan comfortabele unisex kinderkleren voor dagdagelijkse én specialere gelegenheden. Met Villervalla schoot ze dan ook recht in de roos.

   De Chinese en Indische leveranciers hebben het BCSI-certificaat, de Turkse leverancier volgt de Sedex-code – alle leveranciers garanderen ethische en veilige werkomstandigheden, redelijke werkuren en correcte lonen - de stoffen zijn afkomstig uit Turkije en hebben het Oeko-Tex Standaard 100 certificaat – een deel van de collectie is gemaakt van organisch katoen – het merk steunt liefdadigheidsprojecten.

Er zijn geen artikelen die overeenkomen met uw selectie.

TIP: je kan altijd zoeken op merk, soort artikel, geslacht, maat enzovoort. Gebruik daarvoor de header bovenaan of de navigatie aan de linkerzijde.