Tel. +32 53 78 08 68

Welkom bij Pepatino!

Albababy

Albababy

Wat een frisse en verrassende kleurencombinaties gebruikt de Deense Maikjen B. Banke toch altijd?! De voormalige architecte laat zich inspireren door haar eigen kindertijd en iets doet ons vermoeden dat zij de seventies en de eighties heeft meegemaakt. De kinderkleding van Albababy (0 tot 8 jaar) zit comfortabel, is gemaakt van sterke en duurzame materialen en de afwerking is top. En wat nog meer is: het merk sierde ooit de cover van de Spaanse Vogue. Van een fashion statement gesproken… En deze keer lukte het weer: een frisse collectie met bijzonder leuke stuks. Wild word je ervan, echt (wij werden dat van de haarbanden, zo goed!)!

  80% van de productie gebeurt in fabrieken die lid zijn van het BSCI (Business Social Compliance Initiative) 95% van de collectie is ofwel OEKO-TEX 100 gecertificeerd, ofwel gemaakt van ecologisch katoen hergebruik van verpakking de kleren gaan meerdere generaties mee.

Er zijn geen artikelen die overeenkomen met uw selectie.

TIP: je kan altijd zoeken op merk, soort artikel, geslacht, maat enzovoort. Gebruik daarvoor de header bovenaan of de navigatie aan de linkerzijde.