Schoenen

Schoenen

Vanaf juli 2016 kan je bij Pepatino ook drie merken vinden van kinderschoenen. Waarom? Omdat we net deze merken zo ongelooflijk onmisbaar vonden, dat we dachten: die doen we!

Rollie's is een Australisch merk van meisjes- (en bijpassende dames)schoenen: van veterschoentjes (derby's) tot laarsjes. Immer stijlvol, in soepel leder, vernieuwend en een score van 10 op 10 voor gebruiksgemak, want onder die vetertjes zit gewoon een velcrosluiting. Zodat dat kleine dametje haar schoenen gewoon lekker makkelijk zelf aan- en uit kan doen.

Young Soles is dan weer een merk dat ons eerst was opgevallen voor de jongens. Een praktische, mooie, comfortabele en frisse schoen vinden voor een jongen, is niet eenvoudig. Young Soles is een uberhip merk uit UK dat de oude kostschool-look verenigt met dikke zolen (slijtvast) en soepel leder. Resultaat: een jongensschoen of laars die opvalt en uitblinkt! Waren wij even aangenaam verrast als bleek dat de schoenen al even goed voor meisjes kunnen én er nog een paar exclusieve meisjesmodellen tussen zaten.

Veja, de (sinds jaar en dag) organic sneakers, die nog steeds de toon zetten wat betreft stijl en degelijkheid. In elke kast, in elk seizoen, past wel een sneaker. Met Veja heb je een oerdegelijk, volledig verantwoord en supercool exemplaar, dat perfect zit en makkelijk sluit. Sneakers met velcro, lage sneakers, hoge exemplaren, sneakers met een bontje in: je vindt het allemaal!