Een geboortelijstje bij Pepatino

Beste toekomstige mama en/of papa,

heel leuk dat jullie interesse tonen in een geboortelijstje bij Pepatino.be. Op deze pagina trachten we jullie wegwijs te maken in de werkwijze van een geboortelijstje in onze winkel.

Je kan bij Pepatino een lijstje leggen om je spruit alvast van mooie kleertjes, leuke slofjes, handige slaapzakken en schattige knuffels te voorzien! Aangevuld met enkele praktische kruippakjes of wat spulletjes voor grote broer of zus, wordt het een écht verwenlijstje. Jullie geboortelijstje staat online, gekoppeld aan een eigen website, zodat zelfs verre vrienden met gemak een pakje voor jullie spruit kunnen kiezen. Zo kunnen jullie als ouders ook zelf de geboortelijst makkelijk mee in het oog houden en beheren.

Een droomlijstje bestaat uit...?

Wij krijgen vaak de vraag waaruit een lijstje bij Pepatino zoal kan bestaan. Wij geven je enkele tips:

  • Enkele bodietjes en kruippakjes voor de eerste weekjes
  • Kleertjes voor baby
  • Kleertjes voor grote broers of zussen
  • Je kan een keuze maken uit de volledige textielcollectie van Mundo Melocoton of ook hun nieuwe LIS cataloog met zachtere kleurtjes. Wij bestellen alles voor jou naar keuze. Voor een prijslijst: stuur ons gerust een mailtje (info@pepatino.be).
  • Beddengoed
  • Een knuffel
  • Cadeaubonnen, die onder de vorm van shoptegoed onbeperkt geldig zijn voor als je baby groter wordt

Goed om weten

Je kan bij Pepatino al een lijstje leggen vanaf 10 stuks. Ideaal dus om een kleertjeslijstje aan te leggen, naast een ander lijstje met alle praktische spulletjes of als lijstje voor een tweede of derde... kindje.
Het kiezen van artikelen gaat heel eenvoudig: je kiest gewoon online (handig is om te zoeken op maat) en je plaatst een bestelling in de webwinkel. Je kiest best voor:
1) ophalen in de winkel (zodat er geen verzendkosten worden aangerekend)
2) betaalmethode overschrijving (en je schrijft natuurlijk niet over ;)) zodat je niet langs het online betaalplatform wordt gestuurd
3) in het opmerkingenveld vermeld je dat het over een geboortelijst gaat, en vermeld je even ook de uitgerekende datum, het geslacht, een adres, emailadres en telefoonnummer én natuurlijk ook dat het over een geboortelijst gaat.
Je kan ook meerdere bestellingen plaatsen. Je kan dus artikels reserveren op die manier en wij voegen die toe aan je lijst. Na opmaak van je lijstje krijg je een log-in toegestuurd die je toegang geeft tot jullie baby-website, deze kan je dan al wat beginnen bewerken als je dat wenst.
Kleertjes die je graag al wil meenemen naar het ziekenhuis tellen mee voor je lijst, maar dienen al door jullie aangekocht te worden op voorhand en komen niet meer op de lijst als te kiezen. Artikels die op jullie lijst gekozen en betaald zijn, worden ongeveer wekelijks naar jullie verzonden, je hoeft ze niet te komen ophalen!
Je ontvangt na afsluiten van de lijst een korting van 10% van het totaal bestede bedrag in de vorm van (onbeperkt geldige) spaarpunten én een geschenkje van Pepatino.
Je ontvangt ook een gratis baby-website, die je zelf kan beheren en waarop je bezoekers de geboortelijst online kunnen raadplegen. Deze website draagt de naam van je baby. Zo kunnen al je bezoekers meegenieten van de eerste fotos en nieuwtjes en alvast een woordje achterlaten in het gastenboek. Een voorbeeldje van zulke website (met bijhorende geboortelijst) kan je vinden onderaan op deze pagina.
Voor de geboortekaartjes kan je best werken met de link: www.pepatino.be/geboortelijsten.
Pepatino zorgt voor een snelle verzending van alle cadeautjes én de gulle gevers kunnen rustig van thuis uit bestellen zonder dat er verzendkosten worden aangerekend!

Interesse?

Stuur ons een mailtje (info@pepatino.be) of telefoneer (+32 53 78 08 68).

We kijken ernaar uit om jullie baby mee in de watten te mogen leggen!