Communiekleding en lentefeestcollectie 2019

Hoera! Het lookbook van onze feest- en communiecollectie is er! Hier vind je een aantal teasers, wil je het volledige digitale boekje ontvangen? Laat dan hier je e-mailadres achter en de link wordt jou meteen bezorgd! In het boekje kan je een voorsmaakje vinden, we hebben in totaal wel zo'n 100 verschillende outfits voor jongens en meisjes.

Je kan je outfit online kopen of in de winkel, met speciale begeleiding. Wij werken op afspraak vanaf 8 februari, zo kunnen we een uurtje voor jou reserveren. Maak gerust nu al jouw persoonlijke afspraak via dit formulier of +32 53 78 08 68.

PS: Is dat niet laat, februari? Neen hoor, de mooiste collecties worden écht pas dan geleverd. En je outfit is nog mooi gepast tegen de feestdag zelf. Voordien komen er ook al een aantal collecties binnen, maar die kunnen quasi allemaal worden bijbesteld, waardoor je rond 8 tot 10 februari echt wel de allerruimste keuze hebt. Indien je ons je e-mailadres achterlaat, houden we je telkens als er iets nieuws binnenkomt op de hoogte!

PS: Wil je ook net zo’n foto’s? Dat kan! Wij waren gek op de samenwerking met Nena van Studio Nunu. De kransjes zijn van Rose-Mary en de schoentjes van Hippe Schoentjes. Dankjewel allemaal!

PS: Dankjewel vooral aan Rosie, Lolo, Lenni, Lou, Remi, To, Mon, Annabelle, Lucien en Marie-Lou. Hartje voor jullie!