2 artikel(en)

per pagina

Terug naar school: in de kijker.

donderdag 9 augustus 2018 16:58:35 Europe/Berlin

Zouden we stilaan toch terug durven denken aan 3 september? We hebben alvast alle boekentassen, pennezakken, sneakers aangevuld, zodat je die nu al rustig kan shoppen vanuit je luie zetel en die septemberstress nog wat kan uitstellen. Er zijn al heel wat nieuwe outfits binnen ook en ook de komende weken nog veel nieuws. Dit is de laatste maal tassen-aanvulling voor september. Heb je nog een speciale vraag? Stel ze ons gerust.

Geplaatst in Events door Pepatino

30 hotspots in Aalst

vrijdag 20 oktober 2017 16:45:55 Europe/Berlin

Zin in een daguitstapje Aalst?

Je las het ongetwijfeld deze zomer al eens een keer: Aalst is één van de meest vernieuwende Vlaamse steden van dit moment. Er valt hier inderdaad wat te beleven tegenwoordig én om de leukste adresjes in de verf te zetten, hebben we met 30 hotspots onze handen in elkaar geslagen en een stadsplannetje gemaakt met al deze hotspots erop (te verkrijgen in onze winkel en - in première - ook in pdf-vorm onderaan op de site!)!

Ter ere van de lancering van de tweede versie van dit Aalstaanmijligt stadskaartje, ontvang je nu zaterdag 21/10 bij Pepatino maar liefst 5% korting op het volledige gamma én een gratis totebag (enkel geldig in de winkel in Aalst + zolang de voorraad strekt)! De winkel is, net als 30 andere hotspots in Aalst, bovendien open tot 20u. Tijd voor een daguitstap? Wij beloven je: Aalst zal je niet teleurstellen!

Labels:

Geplaatst in Events door Pepatino

2 artikel(en)

per pagina