Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Louise Misha: bohemien én dromerig.

vrijdag 16 februari 2018 08:35:00 Europe/Berlin

En razend populair. Deze Akriti jurk kreeg bij ons al de naam Suze-jurk, want geef toe, we mogen Suze dankbaar zijn voor zoveel mooie fotomateriaal. Louise Misha, meisjesmama's, is ronduit prachtig. In zachte crepe en katoenen stoffen, met gevoel voor afwerking en details, een bohemien touch en een wat breder, nonchalante fit: de dames van dit prachtige (en voor ons nieuwe) Franse merk weten hoe het moet. Keer op keer vielen ze mooi op de kindjes in de winkel, dus dat maakt ons heel blij.

Labels:

0 Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

VEJA Vegan & Fair Sneakers

woensdag 14 februari 2018 20:39:16 Europe/Berlin

Vegan, Organic & Fairwear: Veja heeft het allemaal.
Niet alleen de coolste sneakers in town, ook meteen het mooiste project in onze winkel. We breiden dit seizoen het aandeel fairtrade & milieuvriendelijke kleding nog eens uit tot 80% (we streven op termijn naar 100%). En Veja speelt daar een belangrijke rol in! Denk biokatoen, denk faire betaling van de arbeiders, denk een project dat rechtstreeks belang heeft voor de tewerkstelling in Brazilië, denk (natuurlijk!) vegan grondstoffen, een zero zero benadering (waar elke cent wordt geïnvesteerd in het project, eerder dan in marketing) én toch zo'n sterk, mooi en betaalbaar merk neerzetten: hoedje af! Echt.

Labels:

0 Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Aymara: terug van weggeweest.

vrijdag 9 februari 2018 14:35:53 Europe/Berlin

Aymara: een Belgisch merk om trots op te zijn (we hadden het vroeger al eens in onze rekken). Het fijnste pimakatoen, gebreid in een Peruviaans conglomeraat waarbij de vrouwen in kwestie fair betaald worden voor hun mooie werk én fashion van de bovenste plank. Aymara heeft ook die stuks die je wil voor een feest of communie: het mooiste knitwear dat die look helemaal af maakt. Ook hier weer: fashion alert voor boys mums: de polootjes zijn geweldig!

Labels:

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

One more in the family.

vrijdag 9 februari 2018 14:33:50 Europe/Berlin

Nog zo'n Spaans schoontje: hét babymerk dat je in je kasten wil. Eentje meer bij in de familie? Zalige kleertjes vind je zo. Broekpakjes, jurkjes, hoodies, shortjes en t-shirtjes: eenvoudige maar sterke stuks die onderling perfect combineren. Hartje hartje voor One more in the family!

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

FUB: gebreide T-shirtjes, tanktops en longsleeves.

vrijdag 9 februari 2018 14:32:08 Europe/Berlin

Ken je deze al? De lichte, dunne zomerstuks van FUB? Ze zijn ge-wel-dig! Zacht gebreid, lichte mooie zomerkwaliteit en blijven perfect in vorm. Denk marineblauw, warm geel, vurig rood en denimblauw: deze streepjesstuks vullen elke garderobe perfect aan. Ruime selectie nu in onze rekken! PS: Jongensmoeders: deze is ook een beetje voor jullie! FUB is een dankbaar ding voor zoontjes.

Labels:

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Buho

vrijdag 9 februari 2018 14:29:00 Europe/Berlin

Spaanse pracht tot bij jou gebracht. Het ene mooie merk na het andere ontstaat onder de Spaanse zon. Buho is er nog zo eentje, waar we zelf al jaren verliefd op zijn én dan nu ook in onze winkel hebben. Denk long skirts, de juiste streepjes, prachtige tunisien hemdjes (die komen in drop 2, nog even geduld), diepe kleuren, zomerse mode die ook perfect kan hier in België. We love Buho. Wij denken dat jij dat ook zal doen.

Labels:

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Blune goes eighties.

vrijdag 9 februari 2018 14:27:27 Europe/Berlin

De eighties in opmars, ons eighties hart slaat overuren! Blune doet dat dan ook nog eens fantastisch goed: die coole prints maar hedendaags gebracht, mooie en sterke kleuren, zalige pasvorm en soepele stoffen. Een frans merkje waar jullie gek op zijn. Kijk die grafische sweater, kijk dat hartjesjurkje, kijk die leuke sweaters!

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Gray Label. Punt.

maandag 5 februari 2018 16:30:28 Europe/Berlin

Gray Label. Punt.
Organic apparel for the little minimalist. Wij kennen ook heel wat mama's die houden van die uitgepuurde minimalistische stijl, waar Gray Label voor staat. Eens je bovendien de kwaliteit en pasvorm kent, wil je vaak niet anders meer. Helemaal niet meer zo 'grey' trouwens: met mooie lentekleuren als warm oker en lichtroze én een sterk diep-blauwgrijs: wooow, dit wordt een mooie zomer. Uitroepteken!
(Jongensmoeders. Check zeker dat prachtige beach shirt eens: in de donkere kleur ook een ronduit prachtig jongensitem, voor wie dat tikkeltje meer wil!).

Labels:

0 Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Mini Rodini

vrijdag 2 februari 2018 16:28:00 Europe/Berlin

Yeah baby. Naast één van de mooiste collecties ever (die donkey!), maakt Mini Rodini het alsmaar duidelijker: hun collectie is er eentje die zorg draagt voor de wereld: The Earth is our mother, we must take care of her. Zelf doen ze die quote alle eer aan want naast recycled PET, quasi 100% organic cotton én een hoge GOTS score, gaan ze elke collectie terug dat stapje verder. Wij enthousiast! Jij ook?
PS: De eerste 20 bestellers die 3 stuks van deze nieuwe Mini Rodini collectie shoppen, krijgen een gratis totebag bij in hun pakje.

Labels:

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Rains rainwear voor haar en hem

donderdag 1 februari 2018 16:26:23 Europe/Berlin

Rains rainwear voor haar en hem.
Wij vonden dat ook jij eens iets verdiende. Meer nog, we gaan in 2018 (ons tiende jaar) voor meer beleving, meer nieuws en meer aha-erlebnis. Aha! Dat kan ook dus, dat wij leuks voor jou spotten. Rains is geen onbekende: het Deense merk dat soepele regenjassen de nodige stijl gaf, nu ook verkrijgbaar bij Pepatino. In een regenlandje als het onze geen overbodige luxe, niet? In heerlijke lentekleurtjes voor nu, maar wees gerust: er komt snel meer aan. Let goed op de taillering, want de jassen komen in dubbele maten en zijn er zowel voor heren als dames (op die aheum...roze na)! Wij voegden alle nodige info toe.

Labels:

Reacties | Geplaatst in New arrivals door Pepatino

Artikelen 1 tot 10 van 44 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5