Over Pepatino


Pepatino, ofte: de webwinkel van het konijn. Toen Nele in 2008 mama werd van haar oudste zoontje Sem, vond ze niet meteen de babykleding die ze droomde. Ze maakte kennis met webwinkelen (dat in 2008 nog in zijn kinderschoenen stond), want in Nederland kon je toen wel al wat fijne kinderkleding online bij elkaar shoppen. En de winkel kreeg een konijntje als logo en de naam Pepatino, naar de eerste knuffel van Sem. Pepatino was geboren!

Wat in 2008 startte als een hobby van thuis uit, is intussen uitgegroeid tot een echte kinderkleding winkel én webshop met vijf mensen aan boord. We proberen voor jullie de fijnste selectie jongens- en meisjeskleding bij elkaar te zoeken: hartveroverende kleertjes, met een focus op originaliteit, speelsheid, vernieuwing én waarvan je meteen ziet: ook een tikje eigenwijs. We verliezen daarbij de verhouding prijs-kwaliteit nooit uit het oog én vinden ook draagcomfort van groot belang. We trachten ons aanbod vaak te vernieuwen, maar pleiten ook voor duurzaamheid: enkele van onze merken gaan al mee van in het begin. Als een merk dan ook nog zorg draagt voor de natuur, dan zijn wij helemaal om! Je zal steeds meer biokatoen in onze (virtuele) rekken vinden én we streven ernaar elk jaar onze eigen inspanningen te verhogen. We streven ernaar om een heel persoonlijke service te verlenen, opdat je aan je aankoop niet alleen een mooi stuk, maar ook een fijn gevoel overhoudt. Dat is wat ons voldoening geeft. Dat het een fijne job is, die winkel van het konijn laten groeien, dat is een feit.

Maar bovenal doen we het voor jou! Jij, die dat ene broekje zoekt voor een feestje. Jij, die al een hele tijd op zoek bent naar originele kniekousen. Jij, die dat uberhippe merk snel wil scoren. Jij, met je dochter die graag jongenskleren aan wil. Jij, die hoopt dat je kindje er liefst zo lang mogelijk kleurrijk bijloopt. Jij, met je zoontje die geen knoopjes verdraagt. Jij, die voor het eerst mama wordt en komt dromen bij het rekje babykleding, bij de schattigste kruippakjes en bodietjes. Jij, die liefst van al wil dat je dochtertje er toch wat anders bijloopt. Jij, die verantwoorde organic kinderkledij wil shoppen en dat liefst niet bij een keten doet. Jij, die graag een babbeltje komt doen. Jij, die gewoon op zoek bent naar leuke kleertjes. Hopelijk vind je net dat wat je zoekt bij Pepatino.be!