Kondig je speciale dag aan met unieke trouwkaarten

Kondig je speciale dag aan met unieke trouwkaarten

Wanneer je gaat trouwen, wil je dat alles perfect in orde is. Dit gaat van de catering tot de locatie. Ook de trouwkaartjes die je opstuurt naar de genodigden zijn erg belangrijk. Je wil namelijk dat ze een perfecte weerspiegeling zijn van hoe jullie als koppel zijn. Je kan de kaartjes volledig zelf maken als je erg creatief bent, maar de meeste koppels kiezen ervoor om ze te laten drukken.

Keuze genoeg voor je trouwkaart

Er bestaan enorm veel ontwerpen die je op trouwkaarten kan zetten. Je kan het heel sober en klassiek houden en gewoon de datum van je trouw op de voorkant van het kaartje laten drukken. Meestal wordt dit samen geplaatst met de alom bekende zin ‘Save the date’. Door het bizarre jaar, bestaan er nu zelfs ‘Change the date’ kaartjes.

Vaak wordt er ook een foto gebruikt op je trouwkaart. Sommige koppels plannen hiervoor nog een fotoshoot zodat ze een professionele en recente foto kunnen gebruiken. Je kan ook een foto gebruiken die je zelf hebt getrokken, zolang de kwaliteit van de foto maar goed is.

Daarnaast kan je kiezen of je voor een enkele kaart of voor een dubbele kaart gaat. Een dubbele kaart is er eentje die je kan openslaan. Een enkele kaart is iets strakker, maar daar kan je minder informatie op plaatsen dan bij een dubbele kaart. Bij een dubbele kaart heb je bovendien ook meer mogelijkheden qua foto’s en aankleding van het kaartje.

Vaak kan je ook een proefdruk bestellen van de trouwkaart die je wil. Zo weet je op voorhand hoe het er zal uitzien, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. Altijd een aanrader! Wanneer je het uiteindelijke kaartje hebt gekozen, worden deze vaak binnen drie werkdagen verstuurd. Je hoeft er dus niet lang op te wachten.

Stuur een felicitatie huwelijk kaartje

Wanneer een koppel net getrouwd is, is het altijd leuk om hen een kaartje te sturen. Zeker als je wordt uitgenodigd voor de bruiloft. Ook hier heb je weer enorm veel mogelijkheden: ga je voor een origineel tekstje, een leuke illustratie of enkele foto’s? Het is altijd leuker als je aan het kaartje een persoonlijke touch kan geven, zeker als je het koppel erg goed kent. Je kan bijvoorbeeld een felicitatie huwelijk kaartje geven met een foto van het pasgetrouwd koppel, en zo is je kaartje toch net iets origineler.

Veel plezier met het kiezen!