Kever rijden is gegarandeerd genieten

Kever rijden is gegarandeerd genieten

Heb je een kledingzaak? Een online modewinkel? En ben je op zoek naar een leuk, origineel bedrijfsuitje voor je medewerkers? Kies dan voor een Kever tour door het prachtige Twente! Je kunt hier op een gezellige, stijlvolle manier genieten van het prachtige landschap, in een unieke auto. Als je kiest voor een bedrijfsuitje bij het Schwarzwald in Rijssen (Twente) is het mogelijk om te gaan voor een arrangement, hierbij is alles vooraf al geregeld en hoef je als groep alleen maar te genieten. Ga jij ook voor een origineel bedrijfsuitje voor je medewerkers?

Puzzelen onderweg

Een Kever rally is nog leuker, als je onderweg moet puzzelen. Natuurlijk is het rijden in zo’n Kever al een unieke ervaring, onderweg opdrachten uitvoeren maakt het uitje nog avontuurlijker. Overigens is de route door het Twentse landschap al een belevenis op zich, je rijdt door prachtige bossen, over zandpaden en onderweg zijn er prachtige vergezichten. Tijdens de puzzeltocht moet je onderweg herkenningspunten vinden aan de hand van foto’s en je krijg je vragen die je moet beantwoorden. Natuurlijk is er onderweg ook gelegenheid om op een terras even lekker wat te drinken en bij te kletsen. Je zult merken dat bij iedereen de adrenaline door het lijf giert bij deze Kevertour. De snelheid, het ‘off the road’ rijden en het groepsgevoel; het geeft veel energie. Reken maar dat jullie genoeg gespreksstof hebben na deze unieke Kevertour! Natuurlijk kun je rekenen op veilige Kevers en professionele begeleiding. Onderweg zal er niet hard worden gereden, waardoor je kunt rekenen op een veilig uitje.

Arrangement kiezen

Kiezen voor een arrangement biedt veel voordelen. Ten eerste weet je zeker dat je niet gedurende de dag weer moet verkassen naar een andere locatie. Dit scheelt veel logistiek gepuzzel en bovendien hou je lekker de sfeer in de groep. Je kunt kiezen uit verschillende arrangementen, denk hierbij aan een arrangement bestaande uit een twee uur durende kevertour met soep en stokbrood. Je kunt bijvoorbeeld ook gaan voor een diner na afloop, of een gezellige BBQ. Liever een lopend buffet na afloop? Ook dit is zeker mogelijk. Deze arrangementen zijn overigens niet alleen ideaal voor een bedrijfsuitje, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest of spetterend vrijgezellenuitje!