Tel. +32 53 78 08 68

Welkom bij Pepatino!

Jassen

Jassen

Toegegeven, het is niet zo makkelijk om een perfect meisjesjasje te vinden. Enerzijds vind je lieve, stijlvolle manteltjes met knopen, anderzijds heb je eerder sportieve, regenbestendige jassen met ritssluiting en kap. De gedroomde combinatie van een meisjesachtig model (met kap liefst), dat leuk staat, bij veel past én ook nog eens goed bestand is tegen weer en wind, vinden wij niet vaak. We staan elk seizoen heel erg op de uitkijk, nemen meestal ook enkele uniseks modellen mee voor de meisjes en proberen jullie een selectie voor te schotelen waarin je toch je gading kan vinden.

Jassen zijn onze specialiteit. We stellen een uitgebreide selectie samen gebaseerd op de merken in onze rekken, met voor elk wat wils. Je kan prachtige jassen vinden in de collecties van Molo, Carrément Beau, Kik-Kid, 4ff, Kidscase, Albababy en Mini Rodini. Check zeker ook eens de regenjassen van Gosoaky, uberhip en super-degelijk!

Babyjasjes: wij kunnen er een boek over schrijven! Net omdat het perfecte babyjasje niet makkelijk te vinden is. In de kleinste maatjes hebben ze (zomer en winter) vaak genoeg aan een gevoerd vestje, dat soepel genoeg is, om vlot in het autostoeltje te passen. In de winter kan ook een winterpakje perfect volstaan: lekker warm ook in de koets of onderweg. Vanaf maatje 68-74 heb je meer keuze: een parka, een sportief jasje voor jongens, een manteltje voor kleine dames: hopelijk vind je hier je gading.

22 Item(s)

per page

22 Item(s)

per page