Gosoaky kennen jullie al én wat houden jullie daarvan! Ook dit seizoen is bijzonder de moeite: met een prachtige denimlook, een gecoat sweat, een prachtige fluoroze windbreaker en de mooiste kleuren. Jummie! 

Omdat zomerjassen een specifiek iets is, zijn we op zoek gegaan én hebben we gevonden: het Zwitserse Lea & Jojo.  Niet alleen slaan ze de bal qua stijl helemaal juist én zijn de jassen perfect regenbestendig, er is meer! Alle door Lea &J ojo gebruikte stoffen zijn gecertificeerd GLOBAL STANDARD RECYCLED en zijn gemaakt van 100% gerecycleerde plastiek flessen. Het ribkatoen is 100% biokatoen, GOTS gecertificeerd én alle andere onderdelen worden gefabriceerd door OEKO TEX 100 gecertificeerde fabrieken. Woooow! Een merk om heel erg stil van te worden. We like!

Tot slot: een warm welkom aan Rains - voor dames en heren! Omdat jullie al jaren vragen naar of deze regenjassen er niet zijn voor onszelf? Wel dus! Een kleine compacte selectie nu ook te koop bij Pepatino, zorgvuldig voor jullie samengesteld.

Veel jassenplezier!