Tel. +32 53 78 08 68

Welkom bij Pepatino!

Items 1 to 10 of 69 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Terug naar school: in de kijker.

Thursday, 9 August 2018 16:58:35 Europe/Berlin

Zouden we stilaan toch terug durven denken aan 3 september? We hebben alvast alle boekentassen, pennezakken, sneakers aangevuld, zodat je die nu al rustig kan shoppen vanuit je luie zetel en die septemberstress nog wat kan uitstellen. Er zijn al heel wat nieuwe outfits binnen ook en ook de komende weken nog veel nieuws. Dit is de laatste maal tassen-aanvulling voor september. Heb je nog een speciale vraag? Stel ze ons gerust.

0 Comments | Posted in Events By Pepatino

Veja Time!

Monday, 6 August 2018 15:44:30 Europe/Berlin

De hipste sneaker van het moment en wat ons betreft mag ie dat nog even blijven: geen merk zo schoon (en neem dat gerust letterlijk) als Veja. Fairtrade, natuurvriendelijke materialen en een look om u tegen te zeggen: Veja weet wat het doet! De (waaauw!) terrazzo print verdient een kijkje, net als de hoge rose golden sneakers voor meisjes. Kiezen wordt moeilijk, als je het ons vraagt. U weet het al, bijbestellen lukt niet bij Veja, dus snel zijn is hier de boodschap.

Tags:

0 Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Gray Label

Monday, 6 August 2018 15:42:50 Europe/Berlin

Gray Label: het merk voor kleine minimalistjes! Is er weer. Met in de hoofdrol: een geniale meisjessalopette, de (waaauw!) kleur plum (pruim, de kleur van het seizoen trouwens), de steepjesshirts en vooral gewoon veel van dat waar ze goed in zijn: de zachtste italian fleece in de mooiste basic kleuren. Never change a winning collection.

Tags:

Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

One more in the family

Monday, 6 August 2018 15:40:37 Europe/Berlin

Wij kregen vorig jaar zelf eentje bij in de familie en weten nu als de beste waarom dit Spaanse babymerk zulke hoge ogen gooit. Once you go One More in the Family, you never go back. Zo zacht, supercombineerbaar, stijlvol, lief, babylike maar toch hip en de allerbeste pasvorm. Geen twijfel mogelijk: gans de familie wordt gek op dit merk.

Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Lily-Balou is er!

Wednesday, 1 August 2018 15:50:04 Europe/Berlin

Geen warmere collectie, dit najaar, dan die van Lily-Balou. Met diepbruin, kobaltblauw en een prachtig aquagroen zit je alvast stevig 'on trend' deze winter. Tel daar een prachtige jaqcuard print bij, de Adele en Minnie rokken die terug zijn, een frisse bloemenprint en knitwear van de bovenste plank en je weet het al: outfitjes shoppen geblazen!

Tags:

Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Mini Rodini Launchday!

Thursday, 26 July 2018 15:51:53 Europe/Berlin

Mini Rodini: over vrede, vrijheid, feminists en een statement maken. Wooow, wat worden wij blij van een collectie die een statement maakt. Mini Rodini maakt er al jaren eentje pro milieu (nu nog meer fairtrade organic cotton en recycled polyesters, bijna 99%!), nu breiden ze hun actieterrein uit. Een origineel Cat vrijheidsbeeld, een Peace eekhoorn of zelfs een knalroze Feminist pet: om van te gaan rillen! Wat een voorbeeld voor het jonge volkje, wat een boodschap. Hungry werden wij er van. Er staan bij vele collecties dit seizoen meisjes op de foto, maar hey, wij zijn de jongens zeker niet vergeten (en hebben onze jongenscollectie zelfd uitgebreid). En jij? Wat vind jij ervan?

Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Tiny Cottons: The Day Market

Wednesday, 25 July 2018 16:15:26 Europe/Berlin

Tiny Cottons: The Day Market.
Nooit zo'n schone kleuren gezien voor een Tiny Cottons collectie als deze. Je zou bijna wensen dat het al winter was. Plum, donkergroen, dark nude, okergeel. Tel daarbij hartveroverende Day Market prints (baguettes! radijsjes! bananen!) en uberschattige modellen voor de onderstuks en je weet het al: snel zijn wordt de boodschap voor deze Tiny Cottons. Dit is drop 1, drop 2 komt er in augustus aan!

0 Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Stylish Soft Gallery

Wednesday, 25 July 2018 16:13:14 Europe/Berlin

Het most stylish Scandinavische merk: Soft Gallery. Een beetje edgy, een beetje street: veel engelse termen voor wat wij gewoon een knaller van een collectie noemen. Kijk die gouden rok, kijk die zwarte tijger sweat: zowel voor jongens als meisjes een heerlijk aanbod.

0 Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Mon Petit Loup Mantels

Thursday, 19 July 2018 16:02:57 Europe/Berlin

Eén nieuwkomer alvast in het...aheum...zonnetje. Het blijft een gek idee om wintermanteltjes aan te kondigen wanneer iedereen er (hoezee!) in bikini bijloopt, maar gezien u er expliciet om gevraagd had om zo snel mogelijk op de hoogte gebracht te worden: ze zijn er! De mantels van Mon Petit Loup. Stylish, sober, handgemaakt, van 74 tem 140 en in zowat alle kleuren van de regenboog (ook voor jongens een ruimer palet!). Regen, daar doen we nog effe niet aan, winter al helemaal niet, maar bij deze ben je op de hoogte!

Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Bobo Choses launches The Happy Sads

Wednesday, 18 July 2018 15:58:20 Europe/Berlin

Bobo Choses launches The Happy Sads.
The Happy Sads is - naast de wondermooie Bobo Choses collectie van dit najaar - een jong bandje dat naast Happy soms ook Sad is. In hun eerste single (filmpje onderaan deze mail), zingen ze over kinderen en hun roller-coaster gevoelens, die soms op en neer gaan, halsoverkop wisselen, soms goed, soms fout zijn, soms voor altijd lijken, soms voor nooit meer. Soms luisteren ze naar trieste liedjes,maar nog vaker naar blije songs. They are the Happy Sads! Geniet van deze collectie, van deze single en van de verrassing in je pakje (hieronder meer).
Wist je dat je - wanneer je shopt voor meer dan 100 euro aan nieuwe Bobo Choses - je een gratis pakje Patches bij mag voegen in je bestelling (wanneer niet aan de voorwaarden voldaan, verwijderen wij het pakje). Geldig zolang de voorraad strekt. Enjoy!

0 Comments | Posted in New arrivals By Pepatino

Items 1 to 10 of 69 total

per page
Page:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5